Tjaa :)
Jag ska bara visa naglar igen...
Annas (lillasyster) naglar inför Gothia-cup :)


Här är en närbild, så ni ser detaljerna ;)


Här är en bild på mina naglar för tillfället :D


Vad tycks? Själv är jag väldigt nöjd :D

Moi :P
Jag är i Finland nu, på min mosters jobb. Hon är tandläkare. Jag har precis haft en massa sand och gröt i munnen och oj vad det var skönt att få bort det. Alltså, jag menade inte att jag svalt en näve sand och gröt som fastnat i tänderna, men hon stoppade in nån lila sak som kändes som gröt, och innan det fick jag nån gegga som kändes som sand. Sen frågade hon plötsligt: Vill du gå in på datorn? så här sitter jag nu... Vet ni, det är 33.9 grader i skuggan!! Har det någonsin varit så här varmt i finlands historia? Men det var ändå värst första dagen, 42 grader i solen! och 38 i skuggan!!!!! Sedan sa teven att det inte varit så varmt på över 50 år, så det har tydligen varit varmt här innan också. Men det jobbigaste var att man hade packat för sommar-i-finland-väder, dvs 25 grader och ösregn. Alla har typ bara långbyxor med sig. Men man njuter ju ändå! :D Jag märkte nyss att tandläkarrummen är myycket större här, typ dubbelt så stora faktiskt. Och mycket finare.
Men nu orkar jag inte skriva massa skit, så hejdå! <3

P.S: Finns inget internet hos min morfar, så detta blir nog det enda inlägget tills jag kmr hem, lördag! Kramisar! <3

Hej igen..
Jag har inga ursäkter till varför jag inte bloggat på 102 år, men man orkar inte vara lika aktiv (inte för att jag var det innan heller...) på sommarlovet. Men ni ska få en liten uppdatering.
Onsdag kväll: Målade naglarna (resultatet ser ni nedan) och åkte in till stan för att kolla på Eclipse. Fimen var skiitbra! En av de bästa filmer jag sätt faktiskt. Så om ni inte redan sätt den, gör det! ;)
Torsdag: Typ badade...
Fredag: Badade mera..
Lördag: Målade naglar och var på bröllop.
Söndag: Slappade (typ sova, kolla tv, äta m.m.)
Måndag: Se ovan.
Tisdag: Än så länge har jag bara ätit frukost och bloggat :)
Det var typ allt tror jag..
Mina Eclipse-naglar. Blev helt ok.


Mina naglar för tillfället, gjorde dem inför bröllopet ^^


Idag ska jag typ bara packa, vi åker till Finland imorrn :D Ska bli kul!
Nu ska jag duscha, see you ;)